Layan ~~


Tuesday, 12 April 2011

Kenangan Aku Masa Form4 Kentut Dalam kelas .. hAkk8 !!

masa tu aku form4 , aku nie seorang murid yang agak nakal laahh kat skh . Satu hari aku terkentut dlam kelas ..perghh !! bau telur !! hahahaha !! Mana taknya pagi tu aku sarapan telur rebus 2 biji.Baik punya!
Spontan saja Teacher Anis menyuruh aku keluar kelas sambil memarahi aku, tapi masa tu aku ketawa terbahak-bahak nyaris berguling-guling.hakhak !! Guru Besar yang berdekatan dengan kelas aku tu terdengar suara aku ketawa berdekah-dekah tu, pastu keluar menyiasat apa yang berlaku.hahaa ! memang bodoh btol aku mase tu ...

tak leh nak ku lupa ..
hahaa !
Guru Besar pun tnya aku , Ada apa ni tengku? kamu tertawa terbahak-bahak di luar kelas??
aku pun jwb , tgk arw ckgu , kesian kawan-kawan saya tu. dia smua sedang menikmati bau kentutku di dalam kelas. Nasib baik teacher Anis tu bijak dan menyuruh saya keluar kelas dengan udara yang lebih segar niee..
hahahaha !!!
btw , sry teacher anis ..

sy memang xleh nk tahan dh angin dlm perut sy nie ..
ahhahahaak7 !!

No comments:

Post a Comment

Enjoy With My Friends

hari ahad malam pkul 1.30am aku dgn mmber2 pergi pub mmg enjoy arww ..
pastu blek dari pub pkul 3.00am pergi mnun2 lepak2 dgn mmber2 dkt plaza negara ..
lepas sudah mnum2 smua kan time tu pkul 4.30am
ade arw mmber nie otak best , dia ajk p kcau pondan ..
hahaha !
mmg best time kcau pondan ..
perghh ..
dia pnya brg geli aku tgk ..
aaaahahaha !!
tgh2 kcau pondan dlm pkul 5.15am last2 polis mai ..
kantoi hbs ktorg ..
hahah !
nasib baik polis tu tak bwk aku dgn mmber2 aku p balai ..
erm ,
polis tu mntk i/c ktorg ,
ktorg bg jela ..
pstu kan time polis tu nk bg blek i/c ktorg ,
dia bace name sorg2 kt i/c tu ..
mmber2 aku smua ke denda ..
name aku last skali dia bace ..
nasib baik lah aku tak kne denda ..
sbb name aku ade tengku ..
tergugat polis tuu takut ..
aahahahah ..
mmg happy arw mlm tuu ...
< memories >