Layan ~~


Sunday, 24 April 2011


I know I can't take one more step towards you 
Cause all that's waiting is regret 
And don't you know I'm not your ghost anymore? 
You lost the love 
I loved the most .
And I learned to live, half-alive 
And now you want me one more time 
Who do you think you are? 
Runnin' round leaving scars 
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul 
So don't come back for me 
Who do you think you are? .
I hear you're asking all around 
If I am anywhere to be found 
But I have grown too strong 
To ever fall back in your arms .
And I learned to live, half-alive 
And now you want me one more time ,
Who do you think you are? 
Runnin round leaving scars 
Collecting your jar of hearts 
And tearing love apart 
You're gonna catch a cold 
From the ice inside your soul 
So don't come back for me 
Who do you think you are? 

Miss You lol



bebaskn dri dr masalah dgn mengunakan akal fkiran bknnye dgn emosi.. setiap yg berlaku pasti ade hikmahnye.. jdkn ia satu pengalaman n pengajaran.. idup ini sebenarnye seronok kalu kite pandai mengatasinye.. 
peace !
^^, heheheee
<3

Friday, 22 April 2011

My Best Friend ! hahaha !

ayenn .. ang mmg best doe , dari dlu smpai skunk ang la yg t'baikk !
huaakakkaa !

Miss You Sangat Sangat !! :-(((

The first time I heard your voice ..
you miss her wistful heart
although we have not met
but I have fallen in love

The first time I met you
Linked to see my smile
I hope you accept my
because I'm ready to love you

Wednesday, 20 April 2011

Hauww cakK !! hehehe

" eh2 , sape sebelah ang tuhh ??
GF ang ka ?? "
haha ..
xda arw dia bkn GF aku doe ..
dia tu mcm kazen aku jugak arw ...
awat ??
ang b'kanang kaa ??
hahah ...
btw mmg best time nie ..
haha ..
missyoulol ..
:-PPP

Wednesday, 13 April 2011

Cintaku Dipermainkan

Tidak kah you tahu sayang
Betapa i sayang pada you
Kerna you insan yang i cinta
Untuk selama lamanya
Tapi disebaliknya apa
Yang you berikan pada i
Kasih dan sayang i tiada
Pilunya di hati i  ..
Kini you berubah
you tak seperti dulu
Mengapa sayang mengapa
you jadi begini ..
Dan kini i menyesal menyintai you
Kerna cinta i dipermainkan
Secukup cukupnya..
Hampa gile diri i dalam percintaan
you membuat i tidak mahu cinta lagi sayang..
Mengapa you permainkan
Cinta yang sudah kita bina
Kini kalau tak sayang lagi
Berterus terang pada i
Jangan lah you menyeksa i
Tak sanggup lagi i menanggung
Dugaan cinta yang i beri
Terhadap diri i
Sakitnya hatii
Sampainya hati you..
you tidak melayan diri i
Seperti dahulu ..
Cuba you rasa kan lah apa yang i rasa
Kini pasti you juga akan
Menyesali cinta i ini..
Kini airmata pun mula mengalir
you maseh belum berubah rubah 

you tetap sama..
Kini i meminta maaf
Kerna hati i dah tertutup
Untuk diri you oh sayang..



:-(((

Tuesday, 12 April 2011

Kenangan Aku Masa Form4 Kentut Dalam kelas .. hAkk8 !!

masa tu aku form4 , aku nie seorang murid yang agak nakal laahh kat skh . Satu hari aku terkentut dlam kelas ..perghh !! bau telur !! hahahaha !! Mana taknya pagi tu aku sarapan telur rebus 2 biji.Baik punya!
Spontan saja Teacher Anis menyuruh aku keluar kelas sambil memarahi aku, tapi masa tu aku ketawa terbahak-bahak nyaris berguling-guling.hakhak !! Guru Besar yang berdekatan dengan kelas aku tu terdengar suara aku ketawa berdekah-dekah tu, pastu keluar menyiasat apa yang berlaku.hahaa ! memang bodoh btol aku mase tu ...

tak leh nak ku lupa ..
hahaa !
Guru Besar pun tnya aku , Ada apa ni tengku? kamu tertawa terbahak-bahak di luar kelas??
aku pun jwb , tgk arw ckgu , kesian kawan-kawan saya tu. dia smua sedang menikmati bau kentutku di dalam kelas. Nasib baik teacher Anis tu bijak dan menyuruh saya keluar kelas dengan udara yang lebih segar niee..
hahahaha !!!
btw , sry teacher anis ..

sy memang xleh nk tahan dh angin dlm perut sy nie ..
ahhahahaak7 !!

Tak Boleh Tidur Malam

aduhss ...
tiap2 malam aku susah nak tidur ..
panas doe ..
erghh !
biase pkai aircond ..
tp control aircond da kne rampas dgn mak lol ..
huh !
-,-

Enjoy With My Friends

hari ahad malam pkul 1.30am aku dgn mmber2 pergi pub mmg enjoy arww ..
pastu blek dari pub pkul 3.00am pergi mnun2 lepak2 dgn mmber2 dkt plaza negara ..
lepas sudah mnum2 smua kan time tu pkul 4.30am
ade arw mmber nie otak best , dia ajk p kcau pondan ..
hahaha !
mmg best time kcau pondan ..
perghh ..
dia pnya brg geli aku tgk ..
aaaahahaha !!
tgh2 kcau pondan dlm pkul 5.15am last2 polis mai ..
kantoi hbs ktorg ..
hahah !
nasib baik polis tu tak bwk aku dgn mmber2 aku p balai ..
erm ,
polis tu mntk i/c ktorg ,
ktorg bg jela ..
pstu kan time polis tu nk bg blek i/c ktorg ,
dia bace name sorg2 kt i/c tu ..
mmber2 aku smua ke denda ..
name aku last skali dia bace ..
nasib baik lah aku tak kne denda ..
sbb name aku ade tengku ..
tergugat polis tuu takut ..
aahahahah ..
mmg happy arw mlm tuu ...
< memories >