Layan ~~


Wednesday, 13 April 2011

Cintaku Dipermainkan

Tidak kah you tahu sayang
Betapa i sayang pada you
Kerna you insan yang i cinta
Untuk selama lamanya
Tapi disebaliknya apa
Yang you berikan pada i
Kasih dan sayang i tiada
Pilunya di hati i  ..
Kini you berubah
you tak seperti dulu
Mengapa sayang mengapa
you jadi begini ..
Dan kini i menyesal menyintai you
Kerna cinta i dipermainkan
Secukup cukupnya..
Hampa gile diri i dalam percintaan
you membuat i tidak mahu cinta lagi sayang..
Mengapa you permainkan
Cinta yang sudah kita bina
Kini kalau tak sayang lagi
Berterus terang pada i
Jangan lah you menyeksa i
Tak sanggup lagi i menanggung
Dugaan cinta yang i beri
Terhadap diri i
Sakitnya hatii
Sampainya hati you..
you tidak melayan diri i
Seperti dahulu ..
Cuba you rasa kan lah apa yang i rasa
Kini pasti you juga akan
Menyesali cinta i ini..
Kini airmata pun mula mengalir
you maseh belum berubah rubah 

you tetap sama..
Kini i meminta maaf
Kerna hati i dah tertutup
Untuk diri you oh sayang..



:-(((

No comments:

Post a Comment

Enjoy With My Friends

hari ahad malam pkul 1.30am aku dgn mmber2 pergi pub mmg enjoy arww ..
pastu blek dari pub pkul 3.00am pergi mnun2 lepak2 dgn mmber2 dkt plaza negara ..
lepas sudah mnum2 smua kan time tu pkul 4.30am
ade arw mmber nie otak best , dia ajk p kcau pondan ..
hahaha !
mmg best time kcau pondan ..
perghh ..
dia pnya brg geli aku tgk ..
aaaahahaha !!
tgh2 kcau pondan dlm pkul 5.15am last2 polis mai ..
kantoi hbs ktorg ..
hahah !
nasib baik polis tu tak bwk aku dgn mmber2 aku p balai ..
erm ,
polis tu mntk i/c ktorg ,
ktorg bg jela ..
pstu kan time polis tu nk bg blek i/c ktorg ,
dia bace name sorg2 kt i/c tu ..
mmber2 aku smua ke denda ..
name aku last skali dia bace ..
nasib baik lah aku tak kne denda ..
sbb name aku ade tengku ..
tergugat polis tuu takut ..
aahahahah ..
mmg happy arw mlm tuu ...
< memories >